Klanten

Login

Paswoord


Paswoord vergeten ?

Ons bedrijf

Wij telen :

oeverplanten
waterplanten


Voor de teelt van onze water-en oeverplanten beschikken wij over 10 000 m▓ waterbassins. Er wordt alleen oppervlaktewater gebruikt met volledige recuperatie. Voor de zuivering van deze waters beschikken wij over 5 waterbekkens (280 m▓), aangeplant met enkele van de door ons geteelde soorten. Wij willen vermelden dat al ons huishoudelijk afvalwater via dit systeem wordt gezuiverd, en het wordt als gietwater voor de planten gebruikt.

Zo worden bijvoorbeeld enkel planten geteeld die inheems zijn of ertoe gerekend worden. Op dit moment kunnen wij een assortiment van ongeveer 50 soorten aanbieden. Het gebruik van biociden is tot een absoluut minimum beperkt. Enkel in een uiterste geval zullen wij fungiciden of insecticiden gebruiken. Wij zijn er immers van overtuigd dat planten, die bij ons geteeld werden, na uitplanting in de natuur, enkel een kans kunnen hebben als zij over een groot eigen weerstandsvermogen beschikken.

Wij kunnen u dus een kwaliteitsplant aanbieden, met een juiste en gekende herkomst en dit aan een concurrrentiŰle prijs en hopen dat het milieu op deze manier aan plantendiversiteit en ecologische waarde wint.

Klik links op oeverplanten om de volledige lijst te zien.Opzoeken

Nieuws

Lancering van onze nieuwe website

Meer info